Vinter + Berghs lär ut normkreativitet

En strålande och stolt nyhet! Tillsammans med Berghs School of Communication erbjuder vi nu en kurs i normkreativitet och inkluderande kommunikation. På plats i Luleå.

Det är lika bra att vi säger det. Det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad när det kommer till jämställhet, jämlikhet, inkludering. Dels mot människorna du arbetar med eller kommunicerar till, dels mot din affär.

Vi vet också att det finns miljoner andra saker att hålla koll på, och att tiden sällan räcker till. Därför är vi extra glada att vi med start i mars, tillsammans med Berghs School of Communication, kan erbjuda en utbildning i normkreativitet och inkluderande kommunikation i Luleå.

Kursen vänder sig till dig som på något sätt sysslar med kommunikation, rekrytering eller leder arbetsgrupper. Under tre halvdagar, med start den 4 mars, kommer du få hjälp att lyfta blicken och ifrågasätta det där vi ofta gör slentrianmässigt, normerna. Du kommer få med dig konkreta verktyg som hjälper dig att kommunicera inkluderande – och kunskap som gör att du kan utveckla både din arbetsgrupp och din affär.

Vi har hittat både spännande föreläsare och ett gäng praktiska övningar där du kommer kunna applicera det du lär dig direkt på din egen verksamhet.

Varför är det här då en viktig investering?

Vi tror att det är viktigt att förstå att det här inte bara är en fluga. Den här kunskapen är en hygienfaktor och krävs idag om du ska nå människor, oavsett om det gäller ditt budskap eller om du letar medarbetare. Vem vill stå kvar på perrongen som ett fån när tåget åker? 

Datum:

  • Tillfälle 1: 4 mars, 10:00-15:00
  • Tillfälle 2: 18 mars, 10:00-15:00
  • Tillfälle 3: 1 april, 10:00-15:00

Antal lektionstimmar: 12
Plats: Villgot Lokal & Mat, Västra Varvsgatan 1 i Luleå
Pris: 12 500 kr exklusive moms
Sista ansökningsdag: 24 februari
Anmälan: cecilia.sjö[email protected]

Läs mer om kursen på Berghs HÄR
Vill du veta mer om Vinters erbjudande inom området, LÄS HÄR

Eller kontakta:
Mariana Vnuk
Redaktör/copywriter
[email protected]
073-055 62 73

Utbildningsansvariga: 
Pär Owen, Berghs School of Communication
Mariana Vnuk, Vinter

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.