Våra tjänster

Vinter är en integrerad kommunikationsbyrå. Vi skapar smarta synergier mellan egna, köpta och förtjänade kanaler som levererar bästa effekt.

STRATEGI

Vi utvecklar övergripande strategier, plattformar och affärsplaner. Vi fungerar som rådgivande till vd, marknadschef, HR-chef och till hela ledningsgrupper. Vi jobbar i vissa fall även operativt som inhyrd senior kommunikations-/marknadschef.

KREATIV IDÉ

Den centrala, kreativa idén som håller konceptuellt över tid, är affärskritisk. Att lyckas lyfta över bruset och nå igenom till den önskade målgruppen kräver både mod och kreativitet. Vi hjälper dig att släppa sargen och våga göra annorlunda – på riktigt.

SOCIALA MEDIER OCH AI

Idag är sociala medier kommersiella kanaler som måste aktiveras och förstås i ett ständigt flöde av nya verktyg och möjligheter. Vi har spetskompetensen som visar dig vägen. Är ni intresserade av vad AI kan tillföra ert arbete, hör av er så berättar vi mer.

EMPLOYER BRANDING

En bra medarbetarresa är avgörande för att kunna attrahera och behålla personal. Vi har jobbat med employer branding i drygt 15 år och har en bra och tydlig process samt erfarenhet från komplexa uppdrag och stora koncerner. 

CONTENTPRODUKTION

Relevant och intressant – mitt i prick för målgruppen. Annars är det bortkastade pengar. Låt våra erfarna redaktörer skapa content som verkligen fungerar, som ger rätt kännedom och som berör. Oavsett form eller kanal.

PR

Rätt utfört behöver du inte skicka ut någon pressrelease. Bra PR är inbyggt från start i varje projekt. Men självklart kan vi också styra upp din nyhet, utbilda dig i proaktiv PR såväl som kritisk krishantering.

DESIGN OCH FORMGIVNING

Ditt emotionella jag vinner nästan alltid. Du väljer med en känsla. Och därför blir design allt viktigare. Att förstå hur färg och form påverkar upplevelsen hos utvalda målgrupper är därför helt avgörande.

DIGITAL PRODUKTION

Att anpassa din digitala närvaro till målgruppens beteende och säkerställa rätt funktionalitet och erbjudande kan göra hela skillnaden. Vi erbjuder projektledning, UX-/UI-design och webbdesign. 

FILMPRODUKTION OCH ANIMATION

Rörligt, rörligt och rörligt. Överallt möter du idag filmade berättelser. Vi koordinerar och filmar, oavsett om du vill ha den längre, berättande filmen eller det korta, triggande klippet. Vi producerar en del med vårt egna team, men givetvis jobbar vi även med andra produktionsbolag för större produktioner.  

NORMKREATIVITET

Företag och organisationer som arbetar med inkludering mår bättre, är mer kreativa och har högre produktivitet. Vi tror dessutom att riktigt bra kommunikation handlar om just det –  att vara inkluderande.

Därför arbetar vi normkreativt och erbjuder föreläsningar och workshops om normer och inkluderande kommunikation. Vi kan även analysera befintlig kommunikation utifrån ett inkluderingsperspektiv.
Läs mer här. 

Luleå
Kyrkogatan 12
972 32 Luleå
[email protected]

Stockholm
Surbrunnsgatan 44A
113 48 Stockholm
[email protected]

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.