Vinter värvar dubbelt!

Nu är det klart att filmproducenten Alexandra Thönnersten från SF Studios och journalisten Janne Nyman med förflutet på Aftonbladet förstärker Vinter.
”Det är två erfarna och vassa kompetenser som kommer att utveckla vårt contenterbjudande”, konstaterar Helena Eriksson, vd, Vinter.

Janne Nyman kanske du funderar, är inte det där Janne Hagberg, eller rent av Janne Johansson. Jodå, kärt barn har många namn, men nu heter Janne Nyman i efternamn. Efter en lång journalistkarriär från NSD i Norrbotten, till 22 år på Aftonbladet där han under över 15 år var redaktionschef på Sportbladet och nu den senaste tre åren verksam som online-ansvarig på medlemstidningen Senioren. Nu blir det Vinter och väl där återförenas han med sin gamla arbetskompis Ronny Olovsson, delägare och PR-strateg:

”Ja, tredje gången gillt, känns det som, vi har jobbat ihop på både NSD och Aftonbladet. Janne har ett fantastiskt driv och engagemang, så det här blir både kul och bra”, konstaterar Olovsson.

Janne Nyman:

”Det känns som en verklig nytändning för mig att få bli en del av Vinters contenterbjudande. Ett spännande uppdrag där jag kan använda mig av mina journalistiska erfarenheter för att utveckla kunders innehåll på sociala medier och vässa kommunikationen.”

Alexandra Thönnersten kommer till Vinter från SF-studios där hon arbetat som filmproducent de senaste tre åren med projekt som ”Ett sista race” med David Hellenius, Jonas Karlsson och Malin Åkerman och dessförinnan på New Stories där hon arbetade med serien ”Eagles”.

”Alexandra kommer att bidra till att utveckla vårt filmerbjudande som expanderar allt mer och även fungera som en erfaren projektledare för till exempel event”, berättar Helena Eriksson.

Alexandra Thönnersten:

”Vinter känns som ett jättespännande bolag med otroligt mycket på gång. Jag tar med mig min gedigna erfarenhet av film och tv-produktion tillsammans med min glada energi, detaljfokus och problemlösande attityd, och ser fram emot att få ett helhetsgrepp på alla spännande filmprojekt.”

Vinters vd Helena Eriksson summerar:

”Med varje ny medarbetare utvecklas Vinters erbjudande, det ska bli spännande att se effekten av både Jannes och Alexandras kompetenser och erfarenheter.”

För mer information, kontakta:

Ronny Olovsson

+46 (0)70-554 32 13

 

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.