Hurra, Vinter är näst bäst i Sverige

Ett fantastiskt betyg från våra kunder.

– Spontant vill man alltid vinna förstås, men det här visar att vi håller hög klass i nationell konkurrens, säger Helena Eriksson, vd, Vinter.

Årets Byrå, Nordens största branschstudie inom marknadskommunikation, har sagt sitt. Över 300 byråer har analyserats. Resultatet baseras på över 4000 kundintervjuer.

Vinter landar detta år på en andraplats. Tvåa andra året i rad.

– Det känns fantastiskt att våra kunder ger oss så höga betyg. Vi vet av analyserna att det är oerhört tuff konkurrens och då vi de senaste åren fått in många nationella och nordiska kunder som ställer höga krav kunde vi kanske dalat i ranking… Men, nej, vi får även av dessa höga betyg, konstaterar Helena Eriksson, vd, Vinter, och tillägger:

– De här resultaten är förstås frukten av vår personals engagerade arbete. Och jag tror att vårt ständiga förnyelsearbete av Vinters erbjudande är viktigt. Vi har lite året om skylten ”ursäkta röran, vi bygger om” uppe för att vi ständigt utvecklar oss och adderar nya kompetenser. På en allt mer snabbrörlig marknad är det viktigt att vi aldrig står still.

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.