Skidåkare

Vi söker bra folk!

Vill du vara med och forma framtidens Vinter och stärka vårt erbjudande inom content och design? Men så roligt! Just nu söker vi tre duktiga människor med nya idéer och egna tankar till våra kontor i Stockholm och Luleå. Vilken kommunikation tror du på? Hur tänker du? Berätta.


Designer

Du ska givetvis vara stilsäker, både formmässigt och tekniskt. Det är även viktigt att du kan animera och kanske till och med illustrera. Det är en bonus om du dessutom har idéer och koll på hur man bygger en bra kampanj i sociala medier.
Kontakta Martin Baude om du vill veta mer om tjänsten, 070-854 10 84 eller martin.baude@vinter.se

Digital producent

Du ska utan bekymmer kunna planera, producera och publicera innehåll på sociala medier och på en webb. Troligen har du visst fokus på form, kanske rörliga animationer, film eller design. Eller så är du femjävligt duktig på text men kan ändå hantera Photoshop när ingen ser på. Du behöver även veta hur man bygger en enkel webb i WordPress eller så är du fantastiskt lättlärd och intresserad.
Kontakta Simon Sörestam om du vill veta mer om tjänsten, 072-704 67 77 eller simon.sorestam@vinter.se

Content manager/redaktör

Troligen är du utbildad journalist eller kanske kommunikatör. Du vet hur man hämtar in fakta och trollar fram begripligt innehåll av det mest tröttsamma luntorna. Du kan axla ett redaktörskap och vet hur man publicerar både i sociala medier, på en enkel webb samt i en tryckt tidning.
Kontakta Ronny Olovsson om du vill veta mer om tjänsten, 070-554 32 13 eller ronny.olovsson@vinter.se 


Skicka din ansökan till oss senast den 1 december. Skicka till jobb@vinter.se och skriv gärna vilken tjänst du söker i ämnesraden. 

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.