Släng ett öga på detta…!

Vill du vara med och forma framtidens Vinter och stärka vårt erbjudande inom content och design? Men så roligt! Just nu söker vi duktiga människor med nya idéer och egna tankar till våra kontor i Stockholm och Luleå.


Motion Designer

Vinter söker motion designer. Du ska givetvis vara stilsäker, både formmässigt och tekniskt. Fokus ligger på After Effects men kunskap inom 3D välkomnas.
Kontakta Martin Baude om du vill veta mer om tjänsten, 070-854 10 84 eller [email protected]

Copywriter

Vi söker en strategiskt duktig copywriter. Idéstark och med några års erfarenhet. Framåt och trevlig. Kontakta Magnus Ahlqvist om du vill veta mer om tjänsten, 070-289 89 80 eller [email protected]

Content Manager

Vi letar någon som kan planera och producera innehåll för olika kanaler. Det handlar givetvis om text i första hand, men även lite bilder och annat. Det kan vara kundtidningar, webbar och på sociala media. Du är troligen är du journalist eller kommunikatör i grunden.
Kontakta Ronny Olovsson om du vill veta mer om tjänsten, 070-554 32 13 eller [email protected]

Digital Strateg/producent

Du ska kunna planera, producera och publicera innehåll på sociala medier. Du kan även kunna hantera Facebooks annonsverktyg. Det är en bonus om du dessutom vet hur man bygger en enkel webb i WordPress eller så är du lättlärd och grymt intresserad.
Kontakta Magnus Ahlqvist om du vill veta mer om tjänsten, 070-289 89 80 eller [email protected] 


Skicka din ansökan till oss så fort som möjligt. Skicka till [email protected] och skriv gärna vilken tjänst du söker i ämnesraden. 

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.