”Nyfiken, flexibel och orädd”

Vinters vd Helena Eriksson kliver in som delägare i byrån.
Ett naturligt steg menar hon:
Jag vill fortsätta utveckla byrån och tror verkligen på vårt erbjudande.

Hon är en av byråns mest erfarna medarbetare, klev in i rollen som ekonom redan 2002, men har sedan dess gått över till projektledarsidan och är i dag dels kundansvarig och dels företagets vd.

Helena Eriksson blir nu även delägare i byrån.

Jag känner starkt för Vinter och alla våra kunder. Jag tycker att vi har en gedigen mix av verkligt seniora konsulter och nytänkande unga hjärnor som tillsammans utmanar och gör skillnad. Vi har erfarenhet av att jobba med så väl internationella koncerner som det lilla entreprenörsdrivna bolaget.

Vid fyllda 50 har jag precis som många andra stått vid ett vägskäl och mitt val är Vinter. Därför känns det som ett naturligt steg för mig att bli delägare. Jag tror stenhårt på det vi gör och det vi kan erbjuda. Vi är snabba på att ta till oss nya tankar och agera och det tror jag är helt avgörande för att lyckas. Att verkligen vara nyfiken, flexibel och orädd. Men också att ha kul.

Vad betyder själva delägarskapet för dig?

Naturligtvis att jag än starkare blir ett med Vinter, även om många kanske redan ser mig som en naturlig del av bolaget för att jag varit här så länge. En trygghet för våra anställda, de får inte tveka om mitt engagemang och att kliva in som delägare förstärker förstås mitt engagemang ytterligare.

Hur ser du på framtiden för Vinter?

Vi har en mängd nya kunder och samarbeten som ska bli superspännande att få jobba med. Vi känner också att vi hittat rätt med flera nya erbjudanden kring employer branding, inte minst vårt erbjudande inom normkreativitet och inkluderande kommunikation där vi nu erbjuder utbildning ihop med Berghs School of Communication. Att hela tiden få vara med och utveckla Vinter är något som jag brinner för.

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.