Vinter söker skrivande redaktör

Har du några års vana som journalist? Har du jobbat som redaktör och styrt publiceringar? Är du en snabb och säker skribent? Vinter söker en driven skrivande redaktör för att utveckla vårt content-erbjudande. 

Du är bekväm med de flesta former av sociala medier och väl intrimmad på att hitta rubriker och ett tilltal som fångar den digitale läsaren. Har du rent av erfarenhet av att redigera printprodukter i InDesign så är det fantastiskt då vi arbetar med en rad printprodukter parallellt med de digitala. 
Vi söker en person som kan leda redaktionella produktioner och även bidra i arbetet. Du ska vara snabb, organiserad och ansvarstagande. Och engagerad i att alltid leverera på hög nivå. Dessutom söker vi en schysst och kul ny arbetskamrat som berikar vårt sköna gäng.

Vinter jobbar i alla tillgängliga kanaler med ambitionen att leverera kick ass-content. Vår kundportfölj är bred, från snabba konsumentkunder till stor internationell industri, vidare till offentlig sektor. Har du någon specialkunskap är det alltid intressant för oss. 

Vinter har kontor i Stockholm och Luleå. Nyfiken? Mejla omedelbart ronny.olovsson@vinter.se din cv och ett personligt brev senast den sista augusti som motiverar varför just du är rätt rekrytering för Vinter.
Du kan också ringa honom på 070-554 32 13.

 

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.