Två nya kreatörer till Vinter

Vinter rekryterar copywritern Ellen Althén och art directorn Sofia Petersson. Ett nytt kreatörsteam som ska utmana och utveckla.

Copywritern Ellen Althén och art directorn Sofia Petersson träffades under studietiden på Berghs och ansluter som kreativt team till Vinter.

Varför Vinter?

– Vi gillar konceptet härlig byrå utan hybris med en blandning olika typer av snälla människor som inte tar sig själva för på stort allvar, säger Ellen Althén

– Dessutom finns en ömsesidig önskan om att satsa mycket och utvecklas, vilket såklart är viktigt, säger Sofia Petersson.

Vad brinner ni för när det gäller kommunikation? 

– Man räddar inte världen, men man kan åtminstone bidra till små förändringar som på ett eller annat sätt kan göra skillnad, säger Althén.

– Kommunikationen ger oss ändå möjlighet att utmana och påverka, och det tycker vi är viktigt att komma ihåg, konstaterar Petersson.

Vinters vd Helena Eriksson är glad över att kunna knyta till sig duon:

– Vi har fått förmånen att testa att samarbeta med Ellen och Sofia en tid och vi känner att de adderar ett starkt och inspirerande engagemang som vi inte vill förlora. Det känns därför jättebra att de är en del av vårt lag nu och att deras kreativitet kan utmana både oss och Vinters kunder.

Genom att besöka denna webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.