vodcast bosch.png

En liten film om en stor fabrik i Ångermanland

Publicerad i:

För Bosch Nordics räkning gör Vinter rörlig internkommunikation i form av en videoblogg. Det senaste avsnittet handlar om divisionen Bosch Rexroth i ångermanländska Mellansel. 

 

Vinter hjälper till med manus och produktion av videobloggen, som i sig är ett utmärkt exempel på hur rörliga produktioner kan göras snabbt och utan höga kostnader. En grundidé med enklare storyboard sätts i förväg, men mycket improviseras också på plats. 

 - Det är ju ett utmärkt sätt att låta både ledning och medarbetare berätta om sin vardag. Vi tror att ett personligt tilltal är något fler företag borde upptäcka. Det handlar ju om människor i slutändan säger Vinters art director Joakim Söderqvist.

 

Det senaste avsnittet spelades in i ångermanländska Mellansel, där divisionen Bosch Rexroth ligger. Befolkningen i samhället uppgår till drygt 850, men här finns en industri som håller världsklass, vilket man nu fick chans att berätta om.

 - För oss som är en organisation med medarbetare spridda över sju länder, ger detta nya möjligheter att nå ut till fler på samma gång, säger Inger Strand, kommunikationschef för Bosch Nordic.

 

Arbetsgrupp Vinter:

  • Helén Fagerström, projektledare
  • Anders Ahlbom, copywriter
  • Joakim Söderqvist, art director och regissör
  • Karin Boo, filmproducent
Publicerat tisdag 12 december, 2017