Ted & Gustaf

Ted & Gustaf + Vinter = sant!

Publicerad i:

Webbyrån Ted & Gustaf är Episerver Premium Partner och nu även partner till Vinter.

Helena Eriksson, vd Vinter:
- Vi har letat en tid efter en bra extern partner som kan hjälpa oss att utveckla webbprojekt tillsammans med Vinters digitala strateger. I Ted & Gustaf ser vi dels en väldigt kompetent byrå för uppdraget, dels en skön ny kompis att samarbeta med.

Ted & Gustaf har sedan starten för sju år sedan lanserat 18 Episerver-projekt och varit delaktiga i många fler som expertrådgivare.

Ted Nyberg, vd Ted & Gustaf:
- Vår kärnkompetens är och förblir inom webbteknik och strategi, därför har vi sökt en partner som kompletterar oss runt bland annat design, kommunikation och varumärkesarbete. Vi har haft tillfälle att umgås med Vinter och känt att personkemin och dynamiken är precis vad den behöver vara för att skapa ett starkt gemensamt erbjudande som passar våra kunder.

Sofia Lindström, digital projektledare Vinter:
- Ted & Gustaf har länge varit en förebild för oss på Vinter och att nu inleda ett samarbete känns spännande och utvecklande. Inte bara för oss på Vinter utan även för våra kunder.

Publicerat tisdag 21 februari, 2017