DSC_0150.JPG

Sharps framtidsmonter fångade publiken

Publicerad i:

Forskning och framtid var Sharps montertema på mässan Sign&Print Scandinavia 2017 som arrangerades i början av februari. Vinter stod för koncept och produktion av montern.

Sign&Print Scandinavia är den grafiska branschens största och viktigaste mässa. Alla är där, såväl köpare som säljare. Mycket att välja på för besökarna, många utställare och ännu fler budskap.

- För Sharp fanns ett högt värde i att visa upp ett för branschen nytt, samlat erbjudande med lösningar inte bara för production print utan också för digitala skärmar. Vi vill visa fördelen våra kunder får av att sprida information och budskap både i tryck och digitalt. Det är framtiden enligt oss, säger Josefin Hällback, nordisk marknadskoordinator. 

Mässinbjudningar och hela monterkonceptet andades framtid och lånade sin estetik från laboratorier med allt från vita rockar på personalen till provrör med svalkande dryck i för besökarna. Ett VR-event i montern fanns förstås också på programmet.

- I montern fick vi många positiva kommentarer om konceptet och att det var kul att vi vågat göra något annorlunda. Ingen annan utställare hade ju ett tema eller koncept. VR-tävlingen drog intresse till sig från både utställare och besökare, fortsätter Josefin Hällback.

Publicerat onsdag 22 februari, 2017