Bild1.jpg

Arktiskt samarbete i cool monter

Publicerad i:

När Boden och Luleå tillsammans lyfter sitt gemensamma erbjudande på Business Arena Umeå som arktiska städer sker det med hjälp av en ”fryst” monter i design av Vinter.

Sofie Pexer, art director, Vinter:

– Vi ville skapa något som bryter av mot traditionella monterväggar och som direkt kommunicerar det arktiska temat. Tillsammans med vår leverantör HS Copy skapade vi en frusen isvägg genom att applicera en tryckt film med isliknande bilder och texter på transparanta skivor. Montern möblerades sedan mysigt och varmt som om den var en skilodge med det frusna fönstret i bakgrunden.

Emma Aludden, samhällsstrateg, Luleå kommun:

– Den isiga monterväggen passar perfekt för vårt arktiska tema. Det känns också kul att få ”sticka ut” på ett positivt sätt med en inbjudande möblering som ger en känsla av en norrländsk vildmarksupplevelse.


Luleå Boden monter Luleå kommun Bodens kommun

Publicerat onsdag 22 februari, 2017

Läs också: