tillandersbw.jpg

Emma gör entré på Vinter i Stockholm!

Publicerad i:

Idag är ingen vanlig dag. För idag börjar Emma Hovstadius som praktikant på Vinters Stockholmskontor. Hör här var hon kommer ifrån och vilken favoritgrej hon helst grejar med på vintern.

Hur kom det sig att du valde Vinter som praktikplats?

Jag ville komma till en byrå som inte bara sysslade med design men även kommunikation. När jag läst på mer om Vinter fick jag även en väldigt bra magkänsla. Vinter stack ut för mig bland dem byråer jag sökt och tittat på, den kändes mer personlig. 

Berätta lite om din utbildning.

Jag går grafisk design och kommunikation på Mittuniversitetet. Det är en treårig utbildning med en hel del kommunikation och som i design har ett fokus på tryck och förpackningar. Det är en väldigt rolig utbildning, då en får möjlighet i alla kurser att gå igenom hela formgivningsprocessen. Från idé och research till att trycka och sätta ihop slutprodukten. 

Vad förväntar du dig av praktiktiden?

Att få en bättre inblick hur det är att jobba på en byrå med design och kommunikation. Det ska bli jättekul att få ta mig an riktiga uppdrag men även kunna varva lite av tiden med mina egna projekt. 

Vilken är din bästa aktivitet på vintern?

Jag älskar att åka skidor och snowboard! Det finns inget bättre. 

Emma stannar i två månader. Vi hoppas på en kul tid. 

 

 

Publicerat söndag 19 februari, 2017