simon.JPG

Välkommen Simon!

Publicerad i:

Vi säger hej och välkommen till Simon Sörestam (nej, inte som golfstjärnan) som kommer att finnas hos oss på Vinter under våren i rollen som junior digital strateg.

Simon, hur hamnade du på Vinter egentligen?

Ja, det är egentligen inte en särskilt komplicerad historia. Jag pluggar Digital Strateg-utbildningen som startade i höstas i Piteå och har ända sen dag 1 jobbat väldigt hårt och målinriktat. Det gäller både mina studier och pro-bono case som jag tagit mig an på sidan av skolan, till att nätverka smart, mycket och ofta. Sen dök det upp en möjlighet, mitt namn ska ha kastats runt bland rätt personer och jag blev kontaktad av Vinter. Några möten senare och sen sitter jag här. 

Men jag tror inte min story är särskilt unik, det finns liksom inga genvägar. Jobba hårt och mycket med saker som du tycker om så har man bra förutsättningar att få chansen att visa vad man går för! 

Vad är det roligaste med att jobba som digital strateg?

Att utvecklingen inom det digitala går så otroligt fort. Det håller mig och hela branschen på tårna. Sen ser jag fram emot alla möjligheter och utmaningar som AR och VR kommer att föra med sig! Det är en otroligt spännande tid att leva i.

Vad tror du kommer att hända med sociala medier under 2017?

Jag tror vi kommer få bättre riktade budskap till oss från varumärken, annars är kört för dom. Jag tror vi kommer börja se mer av smarta e-handelsalternativ direkt via de sociala medierna. Sen kommer live-video och disposable media fortsatt vara starkt!

Till sist; vinter eller sommar?

Vinter, såklart! Enda man kan klaga på är att den inte är längre. :)

Foto: Zandra Klasson

praktikant Luleå digitala-strategier

Publicerat fredag 20 januari, 2017

Läs också: