Helena1920x1080.jpg

2016 – ett omtumlande år

Publicerad i:

Vi sa ”hej då” till Bowie, vi sa ”hej” till Trump. Vi kastades mellan pokemon-jakt och bomber över Aleppo. Plötsligt var vårt fika utlagt i 360 och vi deltog i att skicka människor tillbaka till 1500-talet med VR-teknik.

2016 var ett år som rymde mycket, inte minst utmaningar för oss i kommunikationsbranschen. Ny teknik, nya möjligheter. Och vår förmåga att ständigt vara i rörelse, i utveckling, hjälpte oss att omvandla nya insikter i kundnytta till våra vänner.

2016 var också året då vi för andra gången utsågs till Årets Byrå i Sverige, något som vi är mäkta stolta över. Att vår leverans kan mäta sig mot landets bästa känns oerhört glädjande. 

Vi deltog också i realiseringen av NMW, Norrbotten Media Week, för att lyfta kreativa och kulturella näringar. Vi fick en person representerad i UD:s projekt Team Sweden och vi hade föreläsare som utbildade via Digitalakademin.

Det rörde på sig, som det ska göra. Det hände många saker, samtidigt. Och allt går självklart inte att nämna här.

Några medarbetare kramade vi ”hej då”, några nya hälsade vi ”välkommen”.

Allra mest glädjande var förstås alla nya kunder som vi fick välkomna och alla nya spännande uppdrag vi startat arbetet med. 2017 ser därför oerhört spännande ut för oss på Vinter… Så, njut av nyårsfirandet så ses vi på andra sidan. Gott nytt år!

Helena Eriksson, vd, Vinter

Nyår årets byrå NMW

Publicerat torsdag 29 december, 2016

Läs också: