/media/240584/frida_ny.

Säg hej till vår nya vinter.praktikant!

Publicerad i:

Frida Ågren har rötterna i Norrköping, provat på London och trodde att hon aldrig skulle lämna Stockholm. I dag är Luleå den nya favoritplatsen och praktiken på Vinter ett stort steg in i framtiden. 

Kan du berätta lite om din bakgrund..?
– Jag är född och uppvuxen i Norrköping, jag har bott i London och i Stockholm i tre år där jag också läste mediakommunikation och PR på Stockholms Universitet. Jag har jobbat en hel del i restaurangbranschen och är utbildad sommelier, så vin är ett stort intresse.

Hur ser framtidsplanerna ut, vad ska du bli när du blir stor?
– Vilken hemsk fråga, de ändras ju nästan varje dag. Men först blir det 20 veckor på Vinter och jag hoppas kunna utvecklas, komma in i branschen och få en värdefull insyn i byråvärlden. Jag har alltid haft många visioner och drömmar. En har varit att driva eget men just nu känns den startsträckan ganska lång. Jag har otroligt mycket att lära först. Kommunikation och marknadsföring har också funnits i drömmarna precis som att bli vd på Systembolaget.

Varför Luleå och Vinter?
– I fallet Luleå var det i första hand på grund av att jag träffade min kille. Jag hade aldrig varit norr om Åre tidigare och det fanns inte en chans att jag skulle lämna Stockholm. Trodde jag. Men var sak har sin tid och Luleå växte liksom på mig och jag började trivas med staden och med människorna. Byråer började jag kolla redan innan jag skulle flytta upp och, för att vara lite krass, om man vill bli bäst så varför inte lära sig av de bästa..? Därför blev det Vinter.

Vilka förväntningar har du på din tid här?
– Jättehöga. Jag tror och vet att jag kommer lära mig otroligt mycket även om jag, så här efter två veckor, just nu känner mig mest halvt om halvt oduglig. Men jag växer nog in i det eftersom.

Hur har det varit så här långt?
– Jättebra och spännande. Jag kommer hem varje dag med huvudet fullt av information och starka intryck. Jag sover gott på nätterna!

Vad ser du mest fram emot i fortsättningen?
– Att få se ett projekt och en kampanj växta fram med alla parter som jobbar tillsammans för att uppnå det kunden vill ha. Hela den långa resan med alla olika delar vilket det handlar om, från start till mål.

Men.., vad gillar du vinter egentligen?
– Precis sådär härlig som den perfekta vinterdagen; Isande och fängslande. Vacker och spännande. Envis som en bitande vind. Fartfylld som ett skidlopp.
– Så alltså, helt jäkla underbar.

praktikant Luleå

Publicerat torsdag 15 september, 2016

Läs också: