Vinter föreläser med Google och Almi!

Vinter föreläser med Google och Almi!

Publicerad i:

Digitalakademin är en nationell satsning där Google och Almi turnerar landet runt och hjälper företagare att utvecklas online. I Luleå är Vinter den lokala partnern som levererar innehållet i fyra kostnadsfria halvdagsutbildningar.

Tidigare idag var uppstarten i Vetenskapens Hus i Luleå där en välfylld åhörarsal fick ta del av tips och trix från bland andra journalisten och sociala medier-konsulten Frida Boisen, Almis kommunikationsdirektör Lars Mårdbrandt, David Mothander på Google och så Vinters digitala strateger Carin Elvhammar och David Granström.

– Jätteroligt att se att så många dök upp redan på kick-offen, efter den här starten ser vi verkligen fram emot fyra utbildningsmoduler under april och maj, säger Carin Elvhammar.

De fyra modulerna handlar om ”Din onlinenärvaro – Hur skapar jag en hemsida och vad kan den göra för mig”, ”Få fler kunder – hur konverterar jag mina besökare till nya kunder”, ”Driv trafik till din hemsida – Hur får jag folk att besöka min webbplats” och ”Utveckling och implementering – Hur säljer jag mina produkter på en större marknad”.

– Än så länge finns det platser kvar på samtliga moduler, som du kan läsa mer om på digitalakademin.se, där du också anmäler dig. Det går också att se en inspelning av dagens kick-off, den hittar du på Almis Bambuserkanal, berättar David Granström.

Vi på Vinter kan varmt rekommendera utbildningen oavsett om du är helt nybörjare på digital marknadsföring eller känner dig lite mer varm i kläderna. Välkommen! 

utbildning google föreläsning

Publicerat onsdag 16 mars, 2016

Läs också: