Vinter vinnare i Årets Byrå – igen!

Vinter vinnare i Årets Byrå – igen!

Publicerad i:

För andra gången vinner Vinter Årets Byrå, på torsdagskvällen mottog man första pris på Cirkus i Stockholm.
Helena Eriksson, vd, Vinter:
- Det känns så otroligt roligt att alla våra kompisar på Vinter får jubla och fira, det är deras engagemang och hårda arbete som gör detta möjligt.

2010 blev Vinter trea, 2011, tvåa, 2012 etta. Nu vinner Vinter igen i Årets Byrå. Landets Svenska Mästerskap i byrå, om man så vill. Alla rikets största byråer granskas via djupa kundintervjuer och analyser som bolaget Regi genomför.

Helena Eriksson, vd:
- Det faktum att det inte är en branschjury utan faktiskt våra kunder som sätter betygen gör det här ännu större för oss. Inte minst då vi som byrå vuxit och vunnit nya nationella och nordiska konton där kravställandet är tufft, att vi kan leverera mot det känns som ett viktigt kvitto. Och det inspirerar verkligen oss att utveckla vårt erbjudande vidare, att aldrig stå still.

Ronny Olovsson, partner och PR-strateg, Vinter:
- Det här bekräftar också att vår strategi att erbjuda en integrerad lösning av ren affärsutveckling hela vägen till kommunikation i alla dess discipliner genererar nöjda kunder. Vi är mer insiktskonsulter än reklamare och jobbar väldigt nära kundens egen affär. Det ansvarstagandet leder till ett viktigt partnerskap som jag tror många kunder värderar högt.

För mer information: kontakta Ronny Olovsson på 070-554 32 13 eller ronny.olovsson@vinter.se

Vinter vinner Årets Byrå 2015

And the winner is...

Publicerat av Vinter den 11 februari 2016

årets byrå Tävling

Publicerat torsdag 11 februari, 2016

Läs också: