Vinter nominerade till Årets Byrå – igen!

Vinter nominerade till Årets Byrå – igen!

Publicerad i:

Vinter är nominerade till den nationella tävlingen Årets Byrå.

Helena Eriksson, vd, Vinter:
- Vi är oerhört glada och stolta över att åter igen kunna utmana landets bästa byråer. Det är förstås resultatet av allt engagerat arbete som alla på Vinter gör dag efter dag och som våra kunder uppskattar.
Det är inspirerande att vi trots en tillströmning av stora nordiska kunder kan bibehålla en så hög nationell ranking i kundnöjdhet, det visar att vår kompetens och våra insikter om kommunikation håller även när den testas av högt meriterade kravställare.

- Vi är också väldigt stolta över att som byrå med kontor i Luleå, Skellefteå, Umeå och Stockholm få representera våra nordliga län i den här nationella konkurrensen. Vi är stolta ambassadörer för det ”norrländska” i det att vi jobbar hårt och dedikerat, det är en del av Vinters dna, vårt ursprung, oavsett var våra anställda är födda eller boende så är det denna dedikation till kundens bästa som är vårt starkaste trumfkort. Den här nomineringen inspirerar oss att jobba hårt för att utveckla oss ytterligare, att möta de nya krav som finns på marknaden, att ”aldrig stå still”.

Årets Byrå är en nationell analys av landets största kommunikationsbyråer, Vinter har sedan starten placerat sig högt i rankingen, de senaste fem åren topp fem och 2012 vann Vinter Årets Byrå. Undersökningen baseras på kundintervjuer och analyser som genomförs av analysföretaget Regi.

Bildtext: 2012 vann Vinter Årets Byrå vilket Dagens Industri uppmärksammade.

vinter årets byrå

Publicerat fredag 22 januari, 2016

Läs också: