Vinter gör hållbar kommunikation för Region Västerbotten

Vinter gör hållbar kommunikation för Region Västerbotten

Publicerad i:

Tisdag 19 januari inleddes Västerbotten på Grand Hôtel i Stockholm. Under tre veckor möts politiker, näringsliv och akademi i seminarier, workshops och debatter. Temat för 2016 är den hållbara platsen. Vinter står för den kommunikativa inramningen.

- Vi belyser hållbarhet utifrån tre huvudområden: inkludering, stad och land samt mediebelysning. Alla är lika viktiga för att en region, och i förlängningen också Sverige ska nå framgång på sikt, berättar projektledaren Carina Eriksson från Region Västerbotten som tillsammans med Länsstyrelsen Västerbotten är arrangör.

Bland de medverkande på invigningsdagen märktes till exempel närings- och innovationsministern Mikael Damberg, författaren och föreläsaren Christina Rickardsson samt tv-journalisten Sverker Olofsson.

Västerbotten på Grand Hôtel arrangeras i år för 26:e gången. Vinter gör nu den kommunikativa inramningen av arrangemanget för femte året i rad.

Sofie Pexer, AD på Vinter:

- Den här gången valde vi en ren form med raka budskap. Hållbarhet kan ju vara så mycket och vi ville fokusera kommunikationen, och få den att hålla ihop och spegla innehållet under Västerbotten på Grand Hôtel.

grand-hotel Västerbotten grand

Publicerat måndag 25 januari, 2016

Läs också: