Sharp kastade loss

Sharp kastade loss

Publicerad i:

Vår kund Sharp är stolt Officiell Sponsor till KSSS – Kungliga Svenska Seglings Sällskapet. Det innebär bland annat att Sharp medverkade i arrangemangen kring KSSS-tävlingen ÅF Offshore Race 2015 i slutet av juni. Vinter tog fram Sharps eventmaterial.

Medverkade är förresten ett på tok för blygsamt ord i sammanhanget. Förutom att arrangera kundaktiviteter och en återförsäljarkonferens under eventet, var Sharp också huvudarrangör för det familjeområde på Skeppsholmen i Stockholm som byggdes upp i samband med seglingstävlingens start. 

– Ett gyllene tillfälle för oss att nå ut till en stor publik och en stark målgrupp för våra företagsprodukter. Segling går dessutom helt i linje med vårt miljötänk och Svanenmärkta produkter, säger Herman Lundquist, Nordisk Marknadschef på Sharp.

Vinter bidrog med idéer och produktion av flera olika enheter som på ett eller annat sätt anspelade på diverse vattensporter. Chans fanns bland annat att både prova på och vinna så en kallad SUP-bräda (akronymen står för Stand Up Paddling), att testa segling och vinna fina priser i roliga tävlingar för hela familjen.

Vi utropar kort och gott Sharp ohoj! 

sharp mässa

Publicerat fredag 3 juli, 2015

Läs också: