Årets Byrå 2014: Vinter enda nominerade Norrlandsbyrån

Årets Byrå 2014: Vinter enda nominerade Norrlandsbyrån

Publicerad i:

Jippi! Vinter fortsätter att skörda framgångar i den nationella undersökningen Årets Byrå. Vi är den enda reklambyrån med bas i Norrland som gått vidare till nominering, och därmed en av endast åtta byråer i vår kategori som tävlar om utmärkelsen.

– Att vara med och fajtas om titeln Årets Byrå ligger oss särskilt varmt om hjärtat, eftersom resultatet baseras på vad våra kunder verkligen tycker om oss. Nomineringen betyder att vi fortsätter att hålla hög kvalitet i strategi, kreativitet och leverans, säger Ronny Olovsson, en av Vinters tre delägare.

Undersökningen, som genomförs av analysföretaget Regi och baseras på enkätsvar från 2500 kunder till närmare 200 byråer i hela landet, fyller nu 15 år. Vinter är långt ifrån ovana att stå på prispallen – tvärtom har vi topplaceringar under många år och senast 2012 kammade vi hem guldet.

– Att delta i undersökningen ger oss inte bara en möjlighet att vinna en fin utmärkelse, utan insikterna från det analysarbete som Regi genomför är också viktigt för att vi kontinuerligt ska vässa vår kvalitet och ge ännu mer värde för våra kunder. Helt enkelt bli ännu bättre, säger Helena Eriksson, vd på Vinter.

Den 19 februari avgörs det vem som utses till Årets Byrå 2014, boka gärna biljetter till den flärdfulla galan på Grand Hôtel på www.regi.se. Vi kommer garanterat att vara där!

årets byrå arets-byra aretsbyra nomineringar

Publicerat onsdag 14 januari, 2015

Läs också: