Säg hej till fyra nya - på fyra orter

Säg hej till fyra nya - på fyra orter

Publicerad i:

Vinter anställer fyrtal - på sina fyra verksamhetsorter.

Karin Larsson till Umeå, Carin Elvhammar till Skellefteå, Peter Hellgren till Stockholm och Caroline Sundvall till Luleå.

- Det känns kul att parallellt med detta kunna tända upp fast närvaro i Umeå, vi har redan en stark kundbas där, konstaterar Helena Eriksson, vd, Vinter. 

Peter, Carin… Karin… Carro… Vilka är nu dessa? Och vad ska de göra?

Här får du en liten glimt:

Peter Hellgren, projektledare, Vinter i Stockholm:

-  Kommunikatör och projektledare i grunden, som jobbat på Berghs school of communication med samarbeten mot företag och organisationer. Jag har jobbat med försäljning och utbildningsuppdrag. Är en skelleftebo som bott i Luleå och nu bor i Stockholm. Jag kommer att jobba strategiskt med befintliga kunder och självklart med försäljning.

Caroline Sundvall, produktionsledare, Vinter i Luleå:

- Jag jobbar som produktionsledare och är utbildad på upplevelseproduktion på Luleå tekniska universitet. Har jobbat på Citycon och kommer att jobba mycket med med Studentconsulting nu under uppstarten. Bor i Luleå tillbringar mycket fritid på hästryggen. 

Karin Larsson, projektledare i Umeå:

- Jag har jobbat som marknadsprojektledare på Atea, är ursprungligen från Sollefteå och är nybliven mamma. Bor i Umeå. Och det stora är väl att jag blir Vinters första anställde placerad i Umeå. Jag hoppas få kompisar inom kort och att vi ska växa och gro. Jag kommer att jobba nära de kunder som Vinter redan har i Umeå och förhoppningsvis även nya kunder.

Carin Elvhammar, digital strateg, Skellefteå:

- Jag är nybliven skelleftebo, ursprungligen från Dalarna. Jobbar med framförallt digital kommunikation och webb. Både som projektledare och utvecklare. Jag kommer att jobba som digital strateg och vara vikarie för David Hakeberg som går på pappaledighet. Jag läser också it-brottslighet på dalarnas högskola för att jag ser att just säkerheten på nätet kommer att växa som fråga.

rekrytering luleå energi Luleå Skellefteå Nya på vinter Nyanställda Umeå

Publicerat torsdag 11 december, 2014

Läs också: