Vinter gillar Västerbotten

Vinter gillar Västerbotten

Publicerad i:

Vinter har glädjen att meddela att vi fått förtroendet som Region Västerbottens kreativa byrå i minst två år till.

– Vi är naturligtvis jätteglada att få fortsatt förtroende och att Region Västerbotten vill fortsätta sin offensiva satsning med oss, säger Malin Hansegård, projektledare Vinter.

Region Västerbotten har precis genomfört en upphandling av fyra kommunikationsbyråer. Upphandlingarna omfattade kreativ byrå, strategisk byrå, digitala innovationer samt löpande grafisk produktion.

Uppdraget som Region Västerbottens kreativa byrå gick till oss på Vinter som i och med detta för förnyat förtroende eftersom vi jobbat med Region Västerbotten under de tre senaste åren. Nu går den kreativa resan vidare.

– Vi kommer också fortsättningsvis att jobba med uppdrag åt alla delar av Region Västerbotten som, bland annat, Västerbottens Turism och arrangemang som, exempelvis, Västerbotten på Grand Hôtel. Det handlar om en spännande region som är ute på en spännande resa som vi är glada över att få åka med på, säger Malin Hansegård.
– Vinter har uppvisat ett kreativt driv och en nyfikenhet i sin kommunikation som passar oss, säger Thomas Hartman, kommunikationschef vid Region Västerbotten.

Avtalstiden för samtliga avtal gäller två år med möjlighet till ett års förlängning.

Region Västerbotten har det regionala utvecklingsansvaret i Västerbottens län. Med landstinget och länets alla 15 kommuner och i nära samarbete med andra parter inom och utanför regionen skapas utvecklingskraft för att göra regionen till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i.

region västerbotten västerbotten turism Västerbotten

Publicerat fredag 10 oktober, 2014

Läs också: