Ronny omvald till KOMMs styrelse

Ronny omvald till KOMMs styrelse

Publicerad i:

Vinters Ronny Olovsson, partner och pr-strateg, omvaldes på fredagen till en ny mandatperiod i Sveriges Kommunikationsbyårers styrelse.

- Det känns kul att få fortsatt förtroende och spännande att få representera Swedish Laplands kommunikatörer i branschorganisationens styrelse i en spännande tid där mycket förändras, säger Olovsson.

- Dels är det viktigt att synliggöra kreativa näringar i norr som står sig väl i nationell konkurrens, dels är det viktigt att också hela tiden utmana konventioner och tankesätt i en bransch som är under omvälvande förändring. Här tror jag att Vinter är en utmanande och delvis ny röst. Det är också spännande att lyssna och lära och jag är också stolt över det KOMMs styrelse åstadkommit under de år jag varit med. Jag tänker på jämställdhetsarbetet som bland annat utmynnade i boken "Mad Women" och det framtidsstipendium som lanserats som ska bredda rekryteringsbasen i vår bransch. Vi behöver nya röster och en större mångfald.

På stämman valdes sex nya styrelseledamöter in; Hedvig Hagwall Bruckner, King, Hedvig Zubor, Amore, Marie Rudolphie, Identity Works, Mattias Ronge, Deportivo, Michael Jäderlind, Nansen, Niclas Nilsson, Guts & Glory. 

Barbro Ohlson Smith, Ohlsonsmith, Mats Ahldén, Eventum, Daniel Collin, MEC Global, Lars Axelsson, Brand Unions mandatperiod sträckte sig till årsmötet 2014 och de fyra lämnar därför styrelsen. Klas Tjebbes, Wonderleap Eight och Mia Clase meddelade att de väljer att avgå, trots ett år kvar på sin mandatperiod.

I val av valnämnden som enligt stadgarna skall bestå av 5 personer valde ledamoten Hedvig Hagwall Bruckner att avgå tidigare i vår. Därtill har Sofia Heidenberg, ordförande meddelat att hon önskar avgå.

På stämman valdes därmed följande ledamöter till valnämnden: Sara Leffler Morge, Friends Agenda - nyval, Christina Knight, INGO - nyval, Johan Nilsson - omval, Ulf Berlin, Silver – omval, Jesper Fritzon, IPM Ulricehamn – omval

Här är hela styrelsen 2014: 
Gustav Martner, CP+B, Styrelseordförande  
Jacob Nelson, Forsman & Bodenfors
Tove Langseth, DDB Stocholm
Anna Furberg, Bold 
Ronny Olovsson, Vinter
Charlotte Witte, Prime 
Hedvig Hagwall Bruckner, King
Hedvig Zubor, Amore
Marie Rudolphie, Identity Works
Mattias Ronge, Deportivo
Michael Jäderlind, Nansen
Niclas Nilsson, Guts & Glory

kommunikation KOMM

Publicerat onsdag 28 maj, 2014

Läs också: