Bli vår nästa .NET-stjärna i Skellefteå

Bli vår nästa .NET-stjärna i Skellefteå

Publicerad i:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse av .NET (C#) men gärna också front end-utveckling. Du kan vara helt färsk på arbetsmarknaden eller har redan hunnit få erfarenhet av liknande arbete. Huvudsaken är att du vill ligga i framkant av utvecklingen och är sugen på att hela tiden lära dig nya tekniker.

På Vinter arbetar vi med större projekt, små webbplatser och en hel del digitala kampanjer. Som en del i vårt team kommer du att arbeta med webbutveckling i olika former, exempelvis:

  • Implementera CMS som t.ex. EPiServer och Umbraco samt integrera med kringliggande system.
  • Utveckla mobilapplikationer.
  • Viss front end-utveckling med responsiv design.

Vi jobbar med C#, ASP.NET MVC, Git, SQL Server, HTML, CSS/Less JavaScript, jQuery och Grunt. Vi arbetar främst med Umbraco, EPiServer och Wordpress. Du behöver absolut inte kunna allt detta, men det är bra om du åtminstone förstår vad vi menar. 

Du kommer att vara en del av vårt design- och utvecklingsteam i Skellefteå på cirka fem personer där vi alla hjälper varandra efter behov. Vi arbetar nära tillsammans med byråns övriga kompetenser i Luleå och Stockholm. 

Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, tycker om att arbeta i team och kan ta eget ansvar. Du drivs av att utveckla dig själv, vår verksamhet och våra kunders affärer. 

Personliga egenskaper:

  • Noggrann, metodisk och strukturerad
  • Fokus på problemlösning tillsammans med kunder och kollegor
  • Social och teamorienterad
  • Du kan göra dig väl förstådd på svenska och engelska i både tal och skrift

Placeringsort: Skellefteå

Startdatum: September 2014 

Skicka din ansökan till oss på sofia.lindstrom@vintermail.se senast den 1 juni och ange ”Webbutvecklare” i ämnesraden. Berätta lite om dig själv och ge gärna några exempel på relevanta projekt du varit involverad i tidigare.

För frågor om tjänsten, kontakta Sofia Lindström, Digital Project Manager, på 0920-20 15 08 eller 076-105 00 12.

nyttjobb jobb webb webbutveckling rekrytering

Publicerat fredag 9 maj, 2014

Läs också: