Vinter presenterar: 10 nya kompisar!

Publicerad i:
Vinters vd Ulrika Billström (vänster) presenterar fyra av tio nyrekryteringar till Vinter: Marie Jakobsson, Pernilla Pihl, Britt-Marie Rauman-Krohn och Ludde Wästfelt. Vinter växer - denna gång med hela tio nya kompetenser.Allt för att möta inströmningen av nya kunder.- Vi vässar vårt redan starka lag av kreativa medarbetare ytterligare, säger Ulrika Billström, vd, Vinter.  Nu blir det ännu mer Vinter, mitt i sommaren. Jo, faktiskt. Vinter stärker nu sitt redan starka team med hela tio nya arbetskamrater, allt för att möta en tilltagande kundtillströmning på nationell nivå. På kort tid har Vinter - som rankades tvåa i landet av Dagens Industris Årets Byrå 2011 -  vunnit nationella uppdrag för bl a Sharp, Bosch och Flygtaxi.Och här är de som nu kliver ombord på Vinters ständigt pågående after ski: Olle Hellström, Art director, värvas från Hil-anders. Har varit verksam i elva år i branschen och bl a arbetat på Falck & Co och Sandberg Trygg. Placeringsort: Stockholm. Pernilla Pihl, Art director, från Armada Reklambyrå. Ägare av byrån med mångårig erfarenhet som AD. Placeringsort: Luleå. Ludde Wästfelt, PR director, över 20 års erfarenhet som nyhetsjournalist, kommer nu närmast från tjänsten som webredaktör på Norrbottens Kuriren. Placeringsort: Luleå. Britt-Marie Rauman-Krohn, Copywriter, värvas från Luleå tekniska universitet, lång byråerfarenhet i bagaget. Placeringsort: Luleå. Anders Ahlbom, Copywriter, värvas från Infobahn Reklambyrå. Placeringsort: Stockholm. Helén Fagerström, Project manager, en nygammal bekantskap som arbetat på Vinter i sex år, tillbaka nu efter en sejour på Infobahn Reklambyrå. Placeringsort: Stockholm. Åsa Bergquist, Graphic designer, lång byråerfarenhet från tidigare bl a Bodén & Co, kommer från egen verksamhet. Placeringsort: Stockholm. Marie Näslund-Jakobsson, Graphic designer, lång byråerfarenhet från Armada Reklambyrå. Placeringsort: Luleå. Robin Sundberg, Digital designer, tidigare bland annat B-Reel och North Kingdom. Placeringsort: Skellefteå.  Kristofer Westling, Front-end developer, värvas från Thomson Interactive Media. Placeringsort: Skellefteå. Dessutom kliver Anna Lindblom och Fredrik Johansson på nya tjänster som Art directors och David Granström går in som  Digital business director. Annika Glim tar även ett ökat ansvar som Project manager på en delad tjänst där hon även är Graphic designer. Samtliga i Luleå. - Det känns fantastiskt kul att få in så många nya kompetenta kompisar som kan utveckla Vinters erbjudande och inspirera oss med ny kunskap. Inte minst nu när en lång rad nya nationella kunder knackar på, säger Ulrika Billström, vd, Vinter, och tillägger att rekryteringarna som nu genomförts kan komma att följas av fler: - Vi är i en stark tillväxtfas och bra medarbetare är alltid intressanta för oss så det kan mycket väl bli aktuellt med ännu fler anställningar inom kort. För mer information: Ulrika Billström, vd, Vinter: 070-693 30 78 Ronny Olovsson, partner och PR-strateg: 070-554 32 13

nyanstallda rekrytering

Publicerat tisdag 22 maj, 2012

Läs också: